Limousine Service Ltd - Sitoumuksena Nimemme.

 

Olemme Suomen suurin vanhin ja tunnetuin henkilökuljetuksiin erikoistunut edustusautovuokraamo. Perheyrityksemme on perustettu vuonna 1981 ja osake-kanta on yhä saman perheen käsissä. Neljän vuosikymmenen ajan olemme olleet luomassa ympäri Suomen onnistuneita liiketapaamisia, lomamatkoja sekä juhlatapahtumia.

Edustusautomme ovat huippuluokkaa. Tarjoamme Suomessa kaikkein laajimman valikoiman edustusautoja, joista Sinun on helppoa valita tapahtumaasi sopivin vaihtoehto. Koska edustusautovuokraus on Suomessa luvanvaraista palvelua, liikennöivät kaikki automme virallisten liikennelupien turvin.

Ammattitaitoiset kuljettajamme ovat saaneet tiukan erikoiskoulutuksen ja ovat erittäin kielitaitoisia. Kuljettajiemme taustat on tarkistettu ja heitä sitoo työssään tiukka vaitiolovelvollisuus. Heidän työasuinaan on kolmiosainen tumma puku, valkoinen paita, solmio ja mustat kengät.

Jokainen vastaanottamamme tilaus on ainutkertainen. Kaikki kuljetukseen liittyvät asiat käydään tarkasti läpi asiakkaan kanssa niin, että tapahtumasta tulee onnistunut, mieleenpainuva kokonaisuus. 

Limousine Service Ltd. täyttää ainoana suomalaisena palveluntarjoajana kansainvälisen laatuluokitusorganisaation NLA:n (National Limousine Association) tarkat palvelukriteerit ja standardit. Kansainvälinen verkostomme ja vuosikymmenien kokemus alalta takaa Sinulle turvallisen ja luotettavan yhteistyökumppanin, olipa sitten kyseessä vaativa liiketapahtuma tai ikimuistoisen juhlan järjestäminen. Tarjoamme kansainvälisiä kuljetuspalveluita Euroopan lisäksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa, Aasiassa, Australiassa, Karibialla, Keski- ja Etelä-Amerikassa, Meksikossa, Itä-Euroopan maissa, Venäjällä, Lähi-Idässä ja Tyynenmeren alueella. Tämänkin palvelun olemme tehneet Sinulle helpoksi ja sen tilaaminen onnistuu vaivattomasti tilauslomakkeemme kautta.

 

Lastenklinikoiden Kummit ry – yhdessä teemme ihmeitä.
 

Lue lisää

Tarjoamme Sinulle ainoana operaattorina Suomessa korkeatasoisia kuljetuspalveluitamme ympäri maailman.

Lue lisää