Aikaa itsensä hellimiseen. Aikaa rentoutua. Aikaa nauttia elämästä kirkkain värein.

Onpa sitten kyseessä intiimi kahdenkeskeinen illanvietto tai ison porukan iloinen yhdessä olo, meiltä löytyy varmasti avaimet ilon kruunamiseen! Haluatpa tutustua kaupungin historiaan, shoppailumahdollisuuksiin tai illanviettotarjontaan, kanssamme olet aina oikeassa paikassa oikealla hetkellä!

Kiertoajelut

Kuvankaunista Suomea on ilo esitellä turisteille, mutta löytyypä nurkan takaa paljon uutta ja mielenkiintoista myös kotimaan matkaajalle! Koska viimeksi olet leikkinyt turistia kotimaassasi ja oppinut jotain uutta maailman toiseksi pohjoisimmasta pääkaupungista?

Käytettävissä toiveidesi mukaan

Kiireetöntä aika ilman aikatauluja? Todellinen hemmotteluloma. Ota käyttöösi oma auto ja kuljettaja ja matkaa unelmiesi seikkailuun!

Maailmaa valloittamaan!

Eikö olisi mukavaa, että kohdemaasi lentokentällä olisi sinua vastassa kuljettaja kyltin kanssa? Johdattaisi sinut siistiin, turvalliseen autoon ja veisi sinut määränpäähäsi ilman ylimääräistä hässäkkää. Kenties seuraavana päivänä opastasi sinut parhaimpiin ostoskeskuksiin tai veisi kaupunkikiertoajelulle. Kauttamme saat tilauttua auton ja kuljettaja ympäri maailmaa! Kuljetus maksetaan kotoisasti Suomessa. Palvelun voit ostaa myös lahjakorttina. Ota yhteyttä myyntipalveluumme saadaksesi lisätietoja!

Muut palvelut

Lastenklinikoiden Kummit ry – yhdessä teemme ihmeitä.
 

Lue lisää

Tarjoamme Sinulle ainoana operaattorina Suomessa korkeatasoisia kuljetuspalveluitamme ympäri maailman.

Lue lisää