Tervetuloa suunnittelemaan elämäsi tärkeintä juhlaa!

 

Elämäsi tärkeimpänä päivänä haluat vain parasta ja me voimme sen tarjota! Ylellinen juhlakuljetus on upea tapa juhlistaa mitä tahansa merkkipäivää. Onpa sitten kyseessä hääjuhla, syntymäpäiväsankarin onnittelut, merkkipäivä tai vaikka eläkkeelle jäänti, kalustovalikoimasta löytyy varmasti juhlanne arvoinen kuljetusvaihtoehto! Myös kokonaisen juhlaseurueen tai juhlavieraiden kuljetukset hoituvat vaivattomasti kauttamme.

Henkeäsalpaavan upeat juhla-auton yksilölliset koristeet autoihimme taikovat Runebergin Kukan Dan Ward mestarifloristit. Runebergin Kukassa juhlakoristeenne suunnitellaan yksilöllisesti ja varmalla otteella; otteella mihin vain Suomen paras yltää!

Palkittu valokuvaaja Aaro Keipi taltioi yksilöllisellä ja taiteellisella otteella muistosi kuviksi. Voimme lämpimästi suositella valokuvaajamestaria ikuistamaan muistosi. Ota yhteys Aarographyyn ja sovi oma suunnittelupalaverisi jo tänään!

Tahdon!

Sadusta tuttuja kurpitsavaunuja meillä ei ole sinulle tarjota, mutta voimme taata, että elämäsi tärkeimpänä päivänä Sinä olet keskipisteenä! Myyntipalvelumme kokenut henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri unelmiesi mukaisen juhla-auton. Kahden tunnin varauksissa autossa odottaa juhlajuoma sekä pieni häämuisto. Autoa voi käyttää haluttaessa osana hääkuvauksia.

Aikaa Kaksin

Arjen kiireen keskellä on usein kahdenkeskeinen aika kortilla. Sen tähden on hyvä irtautua hetkeksi kaikesta. Mikään ei kruunaa romanttista iltaa paremmin kuin limousine-kyyditys! Onpa sitten kyseessä hääpäivä, syntymäpäivä tai vaikkapa kosinta, kanssamme teet illasta ikimuistoisen!

Ystävien kesken

Joskus todellinen juhla syntyy vasta silloin kun ystäväsi ovat kanssasi juhlimassa. Juhlakuljetus luo tapahtumaan ainutlaatuiset puitteet ja nostaa tapahtumasi tunnelmaa. Kalustostamme löydät varmasti tapahtumaasi soveltuvan kuljetusvaihtoehdon, olkoonpa kyseessä mustien autojen kokonainen letka tai edustuslinja-autokyyditys.

Muut palvelut

Lastenklinikoiden Kummit ry – yhdessä teemme ihmeitä.
 

Lue lisää

Tarjoamme Sinulle ainoana operaattorina Suomessa korkeatasoisia kuljetuspalveluitamme ympäri maailman.

Lue lisää