Matkalla Menestykseen.

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa kuljetusalan ammattilaista täyttämään henkilökuljetustarpeenne? Haluatko olla varma, että voit keskittyä työntekoon tehokkaasti myös tien päällä liikkuessa?

Kuljettajamme ovat kiistatta alansa parhaita. Heidän ainoa työtehtävänsä - ajamisen lisäksi - on varmistaa, että Sinulla on kaikki tarvitsemasi. Kielitaitoinen kuljettajakaartimme on edustustehtäviin koulutettu ja heidän tehtävänään on nostaa yrityksesi ilmettä henkilökuljetusratkaisuissa.

Anna asiantuntijan helpottaa elämääsi yrityksenne kuljetustarpeissa. Kokemuksesta on hyötyä. Myös liikenteessä.

Lentokenttäkuljetukset

Kuljetukset ilman jonoja ja odotuksia. Autosi on paraatipaikalla odottamassa ja kuljettaja vastassa saapumisaulassa kyltin kanssa. Helppoa matkantekoa! Sinun ei tarvitse kantaa huolta mistään. Kuljettajamme tarkkailevat lentoaikatauluasi ja ovat vastassa sinua juuri oikeaan aikaan, oikeassa paikassa!

Yritystapaamiset

Päivä täynnä tapaamisia ja tiukka kokousaikataulu? Anna me hoidamme kuljetuksesi ja poistamme sinulta stressin liikenteen sujuvuudesta, parkkimaksuista ja taksien odottelusta. Keskity omien työtehtävien hoitoon matkan aikana; vastaa puheluihin tai sähköposteihin oman auton ja kuljettajan luomassa rauhassa. Wi-Fi käytössäsi koko matkan ajan.

Kokous- ja tapahtumapalvelut

Onpa sitten kyseessä pieni seurue tai suuri konfferenssiryhmä, hoidamme ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella niin kuljetuspalvelut, kiertoajelut, majoitusjärjestelyt kuin päivällisvarauksetkin. Käyttöösi saat koko tapahtuman ajaksi myyntipalvelustamme oman yhdyshenkilön, joka pitää kaikki langat käsissään.

Käyttettävissä toiveesi mukaan

Haluatko käyttöösi oman auton ja kuljettajan? Et sitoudu ennakkoon sovittuihin aikatauluihin vaan liikkeelle lähdetään silloin kun sinun aikataulusi antaa myöden. Tällöin paras vaihtoehto kuljetuspalveluissa on turvautua standby-kuljetukseen. Auto ja kuljettaja palveluksessasi!

Työpaikkana maailma

Mikäli matkustat työksesi paljon, tiedät miten vaivalloista voi liikkuminen uusissa kohteissa olla. Kauttamme saat tilattua auton ja kuljettajan juuri sinne, missä sinäkin olet. Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin kerromme sinulle palvelusta enemmän!

Muut palvelut

Lastenklinikoiden Kummit ry – yhdessä teemme ihmeitä.
 

Lue lisää

Tarjoamme Sinulle ainoana operaattorina Suomessa korkeatasoisia kuljetuspalveluitamme ympäri maailman.

Lue lisää